Hugo Van Bueren (67) werd herverkozen tot voorzitter door de N-VA-leden van Edegem.
rv Hugo Van Bueren (67) werd herverkozen tot voorzitter door de N-VA-leden van Edegem.

Hugo Van Bueren herverkozen tot voorzitter N-VA Edegem

Aftredend voorzitter Hugo Van Bueren (67) van N-VA Edegem werd afgelopen weekend op twee onthoudingen na unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter op de ledenvergadering van de Edegemse afdeling van N-VA. Ook aftredend ondervoorzitter Rudi Dias (59) werd herverkozen.

Tijdens de ledenvergadering van N-VA Edegem afgelopen weekend werd het nieuwe bestuur verkozen. Alle stemgerechtigden konden stemmen voor een voorzitter, ondervoorzitter en minstens evenveel bestuursleden-vrijwilligers als mandatarissen. De 67-jarige Hugo Van Bueren werd herverkozen als voorzitter en ook gewezen ondervoorzitter Rudi Dias (59) blijft dezelfde functie uitoefenen de komende drie jaar. In een derde stemming werden 22 bestuursleden verkozen met tal van nieuwe en jonge mensen. Over de verdeling van de functies wordt beslist op de installatievergadering van het nieuwe bestuur.

“De nieuwe ploeg van 43 mandatarissen en vrijwilligers zal zich de komende drie jaar enthousiast inzetten voor N-VA en voor het N-VA-project in Edegem onder het motto ‘Veilig thuis in een welvarend Edegem’”, zegt voorzitter Hugo Van Bueren.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer