Leerlingen TSM bouwen minigolfpark voor op de speelplaats

De zeventien leerlingen van 2B industriële wetenschappen van TSM Mechelen hebben deze middag een heus minigolfpark voorgesteld. Ze werkten er een gans schooljaar aan, zowel tijdens de middagpauzes als thuis.

Per tijdvak ontwierpen ze een baan, van prehistorie tot hedendaagse tijd. “Het idee is domweg ontstaan toen ik in een warenhuis een aantal golfstickjes had gekocht om tijdens de middag mee bezig te zijn. Toen zijn de leerlingen met het voorstel gekomen om de banen wat uit te breiden”, vertelt klastitularis Piet Michiels. De leerlingen sloegen de bal niet mis. “Het was een heel leuk project om aan te werken en het resultaat is supermooi. Veel beter dan verwacht. Hiervoor offerde ik graag wat vrije tijd op”, zegt Nele Van Vaerenbergh. “We hebben er echt ons eigen ding van gemaakt. We gaan het af en toe opzetten tijdens de middag zodat andere leerlingen erop kunnen spelen”, aldus Wouter Van Damme. De school is verrast door het resultaat. “Ze werkten samen om er iets moois van te maken en ze leerden dat ze hun dromen kunnen verwezenlijken als ze er zelf maar in geloven en er blijven voor gaan. Niemand had in september ooit gedacht dat we een minigolfpark zouden hebben op het einde van het schooljaar en toch is het er.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer