Stad klinkt op 1.150 jaar huwelijksgeluk

Schepen Alexander Vandersmissen heeft zaterdagmiddag namens het Mechelse stadsbestuur de huwelijksjubilarissen van de maand mei in de bloemetjes gezet. Dat bleken er heel wat: de aanwezigen mochten klinken op in totaal 1.150 jaar huwelijksgeluk. Onder de gevierde koppels maar liefst zes die deze maand een briljanten bruiloft (65 jaar) mogen vieren: Theophiel Van Esbroeck en Paula Deron, François De Groen en Maria Van Kerckhoven, René Ension en Josephina Boon, Paul Embrechts en Angèle Van Roy, Léopold Brion en Rosa Dooms en Roger Van Mulders en Godelieve Permentier.

Daarnaast ook zes koppels die in mei een diamanten huwelijk (60) vieren: Karel Swinnen en Esther Henderyckx, Henri Boedt en Paulina Hermans, Marcel Geerts en Pelagia Vleeschouwers, René De Jonge en Petronella De Rooms, Louis Van der Zeyp en Maria Huysmans en André De Wit en Maria Moons.

Tenslotte hieven de aanwezigen ook het glas op acht gouden echtparen: Karel Jonckheere en Annie Diddens, Joseph Andries en Jeanne Leyers, Lodewijk Ceulemans en Christiane Van Bortel, Johan Bornbergen en Nelly Bernaerts, Frans Verbeeck en Ida Cnops, Marcel De Wijngaert en Danielle Willems, William Van Goethem en Marie Lauwers en Pientrino Ruiu en Antonia Gahete.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer