4 De projectontwikkelaars en Brigitte Vermeulen-Goris (N-VA), schepen voor wonen en ouderenzorg, stelden vrijdag Elysia Park Silver voor.
Laenen De projectontwikkelaars en Brigitte Vermeulen-Goris (N-VA), schepen voor wonen en ouderenzorg, stelden vrijdag Elysia Park Silver voor.

Te koop: 62 nieuwe assistentiewoningen in Elysia Park

De tweede fase van de verkoop van woonproject Elysia Park is van start gegaan. 62 assistentiewoningen en 48 appartementen gaan over de toonbank. In het Grand Café kunnen bewoners en buurtbewoners elkaar ontmoeten. “De mix van ouderen en jongeren die naast elkaar wonen, maakt dit project zo interessant.”

Ontwikkelaars Alides en Cornerstones startten eind januari tussen de Prins Boudewijnlaan en Hof ter Linden met de bouw van woonproject Elysia Park met een mix van 390 nieuw woningen. De eerste bouwfase met 115 residentiële appartementen is al uitverkocht. Vrijdag lanceerden alle partners de tweede verkoopsfase met 62 assistentiewoningen tot twee slaapkamers en 48 appartementen tot drie slaapkamers.

“Meridia zal de exploitant zijn van Elysia Park Silver, de assistentiewoningen”, klinkt het bij Cornerstones. “Zij werken met een uitgebreid zorg- en dienstenpakket op maat van de bewoner. Bewoners kunnen ook zelf een dienstenpakket samenstellen met onder andere poetsdienst, strijk- en wasdienst, traiteur, kine, kapper, boodschappen en apotheek aan huis.”

Grand Café

“De grote troef van Elysia Park Silver is het Grand Café op het gelijkvloers. Een warm ingerichte ontmoetingsruimte die niet enkel openstaat voor de bewoners maar ook toegankelijk is voor het grote publiek. De plek bij uitstek waar jong en oud elkaar ongedwongen kunnen ontmoeten om te tafelen, een terrasje te doen of gewoon te genieten van het leven.”

“Ongeveer drie vierde van de kopers van de eerste fase komt uit Edegem”, vult Brigitte Vermeulen-Goris (N-VA) aan, schepen voor Wonen en Ouderenbeleid. “Vanaf dat het moeilijker wordt om nog zonder hulp te leven, kunnen ze verhuizen naar de assistentiewoningen naast de deur. Dan komen hun appartementen vrij die op hun beurt door nieuwe jongere mensen ingepalmd kunnen worden. Die mix is interessant, een woonsite waar jongere en oudere mensen samen wonen. Dat allemaal in de prachtige setting aan Hof ter Linden en Fort 5”

In de volgende verkoopsfase gaat het terug om gewone appartementen.

4 Elysia Park Silver
rv Elysia Park Silver
4 Elysia Park Silver
rv Elysia Park Silver
4 Elysia Park Silver
rv Elysia Park Silver

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer