Allerheiligen.
Geert De Rycke Allerheiligen.

College ten Doorn geeft sereen concert op begraafplaats Eeklo

Op Allerheiligen, vrijdag 1 november, organiseren enkele leerkrachten van College ten Doorn Reveil in op de stedelijke begraafplaats van Eeklo.

Met Reveil willen de muzikanten de stilte en kilte van Allerheiligen opvullen met mooie, intieme muziek en een warme sfeer. In Eeklo wordt gekozen voor een programma met singer-songwriter S.U.R.D., De Teachersband van College ten Doorn die ‘Impressies uit de Lage Landen’ brengt, de Houseband van College ten Doorn en het akoestische duo Bavo & Ramos. Zij zullen elk om beurt een korte serene en ingetogen sessie spelen. “We hebben ook dit jaar weer gekozen voor een programma waarbij veel leerlingen en oud-leerlingen de revue zullen passeren”, zegt Patrick Blomme.

Reveil vindt plaats op de stedelijke begraafplaats van Eeklo, vrijdag van 14 tot 18 uur. De toegang is gratis. Meer info via het Facebookevent ‘Reveil19 Eeklo’.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer