Bart Hoebeeck (derde van links) kwam zijn waardebonnen woensdag ophalen.
Joeri Seymortier Bart Hoebeeck (derde van links) kwam zijn waardebonnen woensdag ophalen.

De Ramblas deelt 250 euro WieKieBonnen uit: man uit Ninove is gelukkige winnaar

De nieuwe horecazaak De Ramblas op de Markt in Eeklo heeft 250 euro aan WieKieBonnen uitgedeeld. Dat zijn de waardebonnen die enkel bij de Eeklose middenstand gebruikt kunnen worden.

De Ramblas hield in het voorjaar een wedstrijd op Facebook, in de zoektocht naar de nieuwe naam van de zaak. Bart Hoebeeck is de winnaar. Hij is afkomstig uit Ninove, maar woont nu samen met zijn vrouw Veronique in Geluwe bij Wervik. “Ik weet nog niet wat ik met de 250 euro waardebonnen ga kopen”, zegt Bart. “Op donderdag 11 juli is mijn vrouw jarig, dus dit cadeau komt goed van pas. We gaan eerst eens de winkels in Eeklo ontdekken, en dan onze keuze maken.”

Met de stunt wil Eddy Deketelaere het shoppen in Eeklo aanmoedigen. “Sociale media kent geen grenzen. Goed dat iemand van buiten Eeklo gewonnen heeft. Zo leren die mensen onze mooie stad ook kennen, als echte winkel- en horecastad”, zegt Deketelaere.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer