Bart Hoebeeck (derde van links) kwam zijn waardebonnen woensdag ophalen.
Joeri Seymortier Bart Hoebeeck (derde van links) kwam zijn waardebonnen woensdag ophalen.

De Ramblas deelt 250 euro WieKieBonnen uit: man uit Ninove is gelukkige winnaar

De nieuwe horecazaak De Ramblas op de Markt in Eeklo heeft 250 euro aan WieKieBonnen uitgedeeld. Dat zijn de waardebonnen die enkel bij de Eeklose middenstand gebruikt kunnen worden.

De Ramblas hield in het voorjaar een wedstrijd op Facebook, in de zoektocht naar de nieuwe naam van de zaak. Bart Hoebeeck is de winnaar. Hij is afkomstig uit Ninove, maar woont nu samen met zijn vrouw Veronique in Geluwe bij Wervik. “Ik weet nog niet wat ik met de 250 euro waardebonnen ga kopen”, zegt Bart. “Op donderdag 11 juli is mijn vrouw jarig, dus dit cadeau komt goed van pas. We gaan eerst eens de winkels in Eeklo ontdekken, en dan onze keuze maken.”

Met de stunt wil Eddy Deketelaere het shoppen in Eeklo aanmoedigen. “Sociale media kent geen grenzen. Goed dat iemand van buiten Eeklo gewonnen heeft. Zo leren die mensen onze mooie stad ook kennen, als echte winkel- en horecastad”, zegt Deketelaere.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • romy verhove

    Veel suc6 aan de winnaar ! Maar in eeklo zal je niet veel bruisende winkels tegenkomen deze stad is zo goed of dood ,verwaarlozing ,leegstand het lijkt daar wel een spookstad ! Behalve op krügerplein !

Lees meer