Frietjes voor iedereen.
bob moors Frietjes voor iedereen.

Haal je agenda boven: Eeklo trakteert inwoners op zaterdag 4 januari

Inwoners van Eeklo kruisen nu al beter zaterdag 4 januari 2020 aan in de agenda. Die dag trakteert de stad op een gratis nieuwjaarsreceptie.

Op zaterdag 4 januari 2020 is elke Eeklonaar welkom tussen 17 en 19 uur voor een hapje en drankje op het Ceremonieplein voor het stadhuis van Eeklo. Dat is ook de eerste dag van de wintersolden, dus een perfecte afsluiter van een dagje shoppen in Eeklo. “Er worden pizza, braadworsten, frietjes en donuts voorzien”, zegt burgemeester Luc Vandevelde (SMS). “Er is bier en cava, en er zijn natuurlijk ook alcoholvrije alternatieven. Voor wie zich wil opwarmen is er glühwein en soep. Voor de kinderen zijn er aangepaste drankjes. De kinderen krijgen ook animatie met make-up, glittertatoeages en ballonnen. De Toâpe Geraapte zorgen voor een muzikale noot. We klinken samen op een nieuw jaar vol sfeer en gezelligheid.”

Uit alle wensballen die op 20 december in de grote kerstboom werden gehangen, wordt op de nieuwjaarsreceptie ook de winnaar van de ballonvlucht getrokken.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer