De nieuwe snelbalie op de benedenverdieping van het stadhuis van Eeklo.
Joeri Seymortier De nieuwe snelbalie op de benedenverdieping van het stadhuis van Eeklo.

Minder lang wachten: stadhuis Eeklo lanceert snelbalie

Het stadhuis op de Markt van Eeklo heeft op de benedenverdieping een snelbalie ingericht. Die moet de wachtrijen verkleinen.

Op de benedenverdieping van het stadhuis van Eeklo zit de dienst Burgerzaken, en kan je dus terecht voor onder andere een nieuwe identiteitskaart of een rijbewijs. “Voor mensen die geen documenten moeten invullen, maar gewoon iets komen afhalen, hebben we nu onze snelbalie”, zegt schepen Ann Van den Driessche (Open Vld). “Vroeger moest je in de rij aanschuiven als je gewoon iets kwam ophalen. Vanaf nu zal dat dus een pak sneller gaan, en zullen de wachtrijen dus verkleinen.”

De dienst Burgerzaken in het stadhuis van Eeklo is elke weekdag open van 9 tot 12.30 uur, en op dinsdag ook van 15.30 tot 19.30 uur.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer