EEKLO: De moderne Sint-Jozefkerk wordt omgebouwd tot een kinderopvang.
Joeri Seymortier EEKLO: De moderne Sint-Jozefkerk wordt omgebouwd tot een kinderopvang.

Opening kinderopvang in oude Sint-Jozefkerk (nog eens) uitgesteld

De opening van de kinderopvang @bij in de oude Sint-Jozefkerk in Eeklo is nog maar eens uitgesteld.

De oude kerk in de wijk Sint-Jozef wordt al een tijdje verbouwd en moet de nieuwe stedelijke kinderopvang voor de buurt worden. Die kinderopvang moest eigenlijk al lang open zijn, maar de werken lopen vertraging op. De nieuwe opvang zou dan tijdens de komende herfstvakantie officieel geopend worden, maar ook die opening moet nu uitgesteld worden.

“De aannemer heeft wat problemen, onder andere met het ventilatiesysteem”, zegt schepen Ann Van den Driessche (Open Vld). “De opening van begin november moet dus uitgesteld worden. Ik kan vandaag zelfs geen nieuwe datum vooropstellen, want ook de aannemer weet het niet. Wij vinden dit als stadsbestuur ook vervelend, maar we kunnen er weinig aan doen. De kinderopvang in de oude kerk Sint-Jozef zal maar geopend worden, wanneer alles helemaal klaar is. Een datum is vandaag moeilijk te geven, maar het wordt wellicht pas na Nieuwjaar”, zegt de schepen nog.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer