3 Michiel De Wispelaere.
Federale Politie Michiel De Wispelaere.

Opsporingsbericht: wie heeft 25-jarige Michiel uit Eeklo gezien?

De zus van de 25-jarige Michiel De Wispelaere uit Eeklo en de Federale politie deelden zondag een opsporingsbericht. Haar broer, Michiel, is sinds zondag om 14.30 uur spoorloos verdwenen van zijn woonplaats in de Tennisstraat.

Hij is vertrokken op de fiets, met enkel zijn portefeuille bij zich. “Michiel rijdt met een blauw/grijze herenfiets van het merk Gazelle”, vertelt ze. “Hij is 1,92 meter, heeft bruin kort haar, bruine ogen en een getrimde donkere baard en is slank gebouwd. Hij draagt een opvallende rode sweater met kap, een korte donkere short, donker blauwe sneakers.

Wie meer informatie heeft of hem gezien heeft, kan zijn getuigenis telefonisch meedelen via het gratis telefoonnummer 0800/30 300 of online via het tipformulier. “We kunnen geen mastbepaling doen omdat hij zijn gsm niet mee heeft”, klinkt het bij de politiezone Meetjesland Centrum. “Het parket en Cel Vermiste Personen is ingelicht, we proberen momenteel zoveel mogelijk informatie te vergaren.”

LEES OOK: Vermiste Michiel (25) uit Eeklo is ongedeerd teruggevonden door familie

3 Met dit type fiets vertrok Michiel.
RV Met dit type fiets vertrok Michiel.
3 De 25-jarige Michiel De Wispelaere uit Eeklo verdween spoorloos.
RV De 25-jarige Michiel De Wispelaere uit Eeklo verdween spoorloos.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • christa meiresonne

    Gelukkig gezond en wel gevonden ,, hopelijk laten de mensen de jongen en familie gerust ,, het voornaamste is dat hij terecht is ,wij hoeven daaromtrent geen uitleg ,,,

  • Wim Offermans

    IK hoop dat deze mooie gozer van zich laat horen, uit de grond van mijn hart. Weet niet waarom familie de link kwijtraakt , maar laat het aub goed aflopen.

Lees meer