De jeugdraad trakteert op pizza.
Getty Images/iStockphoto De jeugdraad trakteert op pizza.

Pizza-babbel: jeugdraad trakteert op pizza om de dromen van de Eeklose jeugd te leren kennen

De jeugdraad van Eeklo organiseert op woensdag 7 november een pizza-babbel. Bij een gratis stuk pizza kunnen jongeren brainstormen over de toekomst.

De samenstelling van de nieuwe jeugdraad gebeurt na de installatie van de nieuwe gemeenteraad, begin volgend jaar. Ondertussen werden twee voorzitters ad interim aangeduid. Kristof Hebbrecht wordt voorzitter van de adviesraad. Dylan Haans gebruikt zijn ervaring in het jeugdwerk om de jeugdwerkraad voor te zitten.

Op woensdagavond 7 november organiseren ze een eerste open vergadering, om 19.30 uur in jeugdcentrum Kubiek. “Het wordt een pizza-babbel waarbij ‘toekomstdromen voor een jeugdig Eeklo’ het hoofdthema wordt”, klinkt het op de jeugddienst. “De jeugdraad wil bij een lekkere pizza jongeren de klemtonen laten leggen voor de komende jaren. We willen zo ook de belangrijkste thema’s die leven bij jongeren naar boven halen.”

Wie er graag bij wil zijn, stuurt voor woensdag 12 uur een mailtje naar jeugd@eeklo.be, en geeft ook best de pizza-voorkeur door.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer