Chauffeur verongelukt nadat hij van de weggeraakt
Marc De Roeck Chauffeur verongelukt nadat hij van de weggeraakt

Automobilist overlijdt na duik in gracht

Een man van 62 jaar  uit Kapellen is donderdagavond verongelukt toen hij met zijn auto in de gracht belandde. Het ongeval gebeurde op de Puihoek in Ekeren, op een plek waar een  ophoging is in het wegdek. Het is niet de eerste keer dat daar ongevallen gebeuren. 

Het ongeval gebeurde in het midden van de Puihoek, op de plaats waar een verhoging is omdat er een beek onder de rijbaan stroomt. De chauffeur zou volgens getuigen tegen onaangepaste snelheid de ‘bult’ hebben genomen richting Kapellen. Hij  verloor dan de controle over het stuur. Zijn wagen raakte aan de linkerkant van de baan een boom en werd dan weggeslagen naar de overkant van de rijbaan. De auto schoof de gracht in. 

Politiewoordvoerder Willem Migom: “De man zat gekneld in zijn voertuig. Hij is door de brandweer bevrijd en de hulpdiensten hebben al het mogelijke gedaan maar hij is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Er komt geen verkeersdeskundige ter plaatse omdat er geen andere weggebruikers bij het ongeval betrokken zijn.” 

Volgens buurtbewoners is de gevaarlijke verhoging in het wegdek al vaker de oorzaak geweest voor ongevallen .

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer