Vlaanderen Feest in Veltwijckpark
RV Vlaanderen Feest in Veltwijckpark

Rockers van ‘Buurman’ komen naar Veltwijckpark

In het kader van de Vlaamse feestdag tovert het district Ekeren op zaterdag 6 juli de speeltuin van het Veltwijckpark om tot een zomers festivalterrein. Op het programma staat onder meer een optreden van Buurman.

Om 16 uur wordt de spits afgebeten door ‘De Spoel’. Deze band rond Tom Spoelders brengt warme, herkenbare kleinkunst. Vanaf 18 uur is het aan ‘De Correcties’ met swingende muziek. Hoofdbrok is een optreden van ‘Buurman’ om 20 uur. Deze potige rockers uit Limburg komen, ondanks de solotour van frontman Geert Verdickt, voltallig naar Ekeren voor een stevige portie muziek. De festivaldag wordt om 21 uur afgesloten met een optreden van ‘Squadra ft Buscemi’. Het dj-collectief Squadra Bossa draait, samen met de internationaal bekende Buscemi, pareltjes uit de Vlaamse en Nederlandstalige muziekscène.

Doorlopend is er kinderanimatie, circus, een aangenaam pop-up parkterras met hapjes en drankjes. De toegang tot het terrein, aan de Veltwijcklaan 27, is gratis. Het evenement is een initiatief van het district Ekeren samen met Vlaanderen Feest en Trezart vzw.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer