De Gentse staalreus ArcelorMittal heeft op het World Media Festival in Hamburg de award voor beste bedrijfsfilm gewonnen.
ArcelorMittal De Gentse staalreus ArcelorMittal heeft op het World Media Festival in Hamburg de award voor beste bedrijfsfilm gewonnen.

ArcelorMittal wint internationale award voor bedrijfsfilm

“Mooie erkenning voor ons team”

De Gentse staalreus ArcelorMittal heeft op het World Media Festival in Hamburg de award voor beste bedrijfsfilm gewonnen.

De film is een realisatie van New Impact, een Antwerps media- en videoproductiehuis. Het is niet de eerste keer dat het productiehuis wegloopt met de oppergaai in Hamburg. Zo won het bedrijf al twee keer goud op het World Media Festival. Bij ArcelorMittal zijn ze enorm opgetogen met de prijs. “Het is een heel mooie erkenning voor ons communicatieteam en ons bedrijf.” De staalreus belooft plechtig de film binnenkort vrij te geven via zijn sociale mediakanalen.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • WILLIAM TAELMAN

    Proficiat aan ArcelorMittal

Lees meer