Het voertuig belandde op zijn dak aan de wegenwerken.
Koen Baten Het voertuig belandde op zijn dak aan de wegenwerken.

Auto over de kop aan wegenwerken in Aalst: bestuurder gewond afgevoerd

Op de Heilig Hartlaan bij de werken aan de viaduct is zaterdagavond rond 23.45 uur een chauffeur over de kop gegaan met zijn voertuig. De bestuurder reed in de richting van de tunnel van Aalst toen het plots fout ging ter hoogte van de afrit aan Hofstade. De chauffeur raakte om een nog onbekende reden van de weg en ging enkele keren over de kop. Hij kwam even verderop op zijn dak terecht en raakte zwaar beschadigd. De chauffeur kon zelf nog uit zijn wagen stappen, maar werd wel met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn voertuig is mogelijk rijp voor de schroothoop. 

Het is niet het eerste ongeval dat gebeurde sinds de wegenwerken van start zijn gegaan. Een week geleden kantelde een vrachtwagen ook al op zijn zij aan de werken waardoor een rijstrook urenlang afgesloten was voor het verkeer. 

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • meuleman jacqueline

    Er wordt veel te hard gereden. Toegelaten snelheid is 50. Niemand houdt zich daaraan. De Boudewijnlaan lijkt vaak op een autostrade, hoe daar zelfs vrachtwagens aan een hoge snelheid doorrazen, onverantwoord! Bebouwde kom! Verschillende scholen in de buurt! Is meermaals gemeld aan de dienst mobiliteit van de stad, er wordt niets aan gedaan. Er zullen eerst doden moeten vallen, misschien dan?

  • Marcel De Boeck

    Daar verschiet ik niet van de tussenstrook beveiliging (blokken) zijn slecht zichtbaar in het donker. Waarom geen reflectors op deze blokken en zeker gele verf op de uiteinden dat deze van ver opvallen.

Lees meer