3 De ingang van het nieuwe cultuurhuis kijkt uit op het gemeentelijk administratief centrum.
Architect Van Caelenbergh BVBA De ingang van het nieuwe cultuurhuis kijkt uit op het gemeentelijk administratief centrum.

Bedenk naam voor nieuw cultuurhuis… en win voor 500 euro toegangstickets

Creatieve cultuurliefhebbers die een mooie klinkende naam bedenken voor het nieuwe cultuurhuis van Erpe-Mere kunnen de eerste jaren gratis alle voorstellingen en evenementen bijwonen.

De bouw van het nieuwe cultuurhuis aan de toegang van het gemeentelijk domein Steenberg vlot goed. “De opening is voorzien in het voorjaar van 2020 en tegen dan zouden we graag uitpakken met een ronkende naam”, geeft cultuurschepen Johan Van Vaerenbergh (CD&V) mee. Die naam wil het gemeentebestuur niet zelf kiezen. “We zijn ervan overtuigd dat een wedstrijd zal helpen om heel wat mooie en passende namen te vinden”, aldus de man. Daarom kunnen inwoners van Erpe-Mere die dat willen nog tot 20 mei maximum drie namen indienen.

“Nadien zal een jury met vijf mensen uit de cultuursector, twee mensen van het gemeentebestuur, de nieuwe verantwoordelijke van het cultuurhuis en onze communciatieambtenaar de beste naam kiezen.” De bedenker(s) van de winnende naam worden vervolgens overladen met toegangstickets voor het nieuwe cultuurhuis. “We voorzien een bedrag van 500 euro dat indien nodig kan verdeeld worden over meerdere identieke inzendingen.” Alle info en voorstellen indienen via www.erpe-mere.be.

3 Het cultuurhuis wordt geïntegreerd in de heuvelachtige omgeving van de vijveroever.
Architect Van Caelebergh BVBA Het cultuurhuis wordt geïntegreerd in de heuvelachtige omgeving van de vijveroever.
3 Het cultuurhuis komt meteen links bij het oprijden van het domein Steenberg.
Architect Van Caelenbergh BVBA Het cultuurhuis komt meteen links bij het oprijden van het domein Steenberg.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer