2 De sportraad koos uit heel wat ploegen en sporters vier sportlaureaten.
Koen Moreau De sportraad koos uit heel wat ploegen en sporters vier sportlaureaten.

Gemeentebestuur en sportraad huldigen sportievelingen en sportverdienstelijken

Met een avondvullend programma heeft de sportraad van Erpe-Mere de sportieve prestaties van het afgelopen jaar in de kijker gezet.

Naast de huldiging van de talrijke kampioenen in atletiek, bmx, jiu jitsu, paardensport en (zaal)voetbal werden ook enkele opvallende sporters en sportploegen verkozen tot sportlaureaat van het jaar. In de categorie competitief in clubverband jeugd ging die eer naar de meisjesploeg van basketbalclub Black Boys. De titel voor clubverband volwassenen was voor jiu jitsuclub Musashi Ryu. Voor competitief individueel jeugd klopte BMX ‘ster Julie Geers op enkele stemmen na haar broer Gilles. Bij de volwassenen competitief individueel ging de titel van laureaat naar Kathleen Steenhaut. Verder werden nog enkele sportverdienstelijken gehuldigd: Wim Willems van jiu jitsuclub Musashi Ryu, Gilbert De Swaef van de sportraad, gewezen schepen van sport Antoine Slagmulder (CD&V), Dirk Sterck van De Meerse Wielervrienden en Paul Volckaert van voetbalclub KRC Bambrugge.

2 De verschillende kampioenstitels van het voorbije seizoen passeerden nog eens de revue.
Koen Moreau De verschillende kampioenstitels van het voorbije seizoen passeerden nog eens de revue.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer