Om voetgangers veilig te laten oversteken worden al sinds 2015 verkeerslichten met een drukknop beloofd.
Koen Moreau Om voetgangers veilig te laten oversteken worden al sinds 2015 verkeerslichten met een drukknop beloofd.

Nieuw uitstel voor plaatsing voetgangerslichten aan domein Steenberg

De voor de zomer beloofde plaatsing van verkeerslichten met drukknop ter hoogte van het gemeentelijk domein Steenberg in Erpe-Mere loopt opnieuw vertraging op.

De reeds in 2015 gemaakte belofte van een veilige oversteekplaats op de Oudenaardsesteenweg voor de talrijke bezoekers van gemeentehuis, bibliotheek, sporthal en sportterreinen raakt daardoor alweer niet ingelost. Na heel wat heen en weer zwarte pieten tussen de gemeente Erpe-Mere en het Agentschap Wegen en Verkeer klonk het eind april bij burgemeester Hugo De Waele (CD&V) nochtans dat de installatie - na een bijgestuurde aanvraag – “zeker voor de zomervakantie actief zou zijn”. Niet dus. Bij het Agentschap Wegen en Verkeer bevestigt men, net als de voorgaande jaren, dat de plaatsing op de planning staat. Dit keer luidt het daar dat “de werken gepland zijn om in september te starten”.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • dirk janssens

    lichten zijn geen oplossing, een voetgangersbrug wel !

Lees meer