Carl Groteboer is oprichter en verantwoordelijke van de vzw Spel en Socialisatie.
Repro Moreau Carl Groteboer is oprichter en verantwoordelijke van de vzw Spel en Socialisatie.

VZW Spel en socialisatie presenteert tijdens kermis opendeurdag met desserten buffet

Kennismaken met de Vzw Spel en Socialisatie van Carl Grooteboer kan tijdens de junikermis in Smetlede. De vzw die begeleide spelklasjes en aangepaste trajecten voor honden aanbiedt, gooit de deuren van het plein achteraan de Stefaan Glorieuxstraat open op zondag 2 juni vanaf 10.30 uur.

Daarbij zorgt men voor leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. “Kinderen kunnen zich bekwamen tot een echte politieagent of een ware speurneus. We voorzien ook echte circustechnieken en spelletjes. Volwassenen kunnen hun kennis testen over honden en een kruiswoordraadsel tot een goed einde trachten te brengen”, vertelt Carl. Wie de vzw aan het plein aan het einde van de Stefaan Glorieuxstraat in Smetlede bezoekt, moet niet vrezen voor een hongertje. “We zorgen voor hamburgers, braadworst, cava, wijn, sangria, alcoholvrije cocktails, bier, frisdrank en een desserten buffet.” Om praktische redenen moet je voor dat buffet wel voor woensdag 29 mei inschrijven. De prijs bedraagt, activiteiten inbegrepen, 5 euro per volwassene en 2 euro per kind. De dag zelf betaal je 2 euro (kinderen 1 euro) meer. Inschrijven via de Facebookpagina ‘CG Spel en Socialisatie Groep’.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer