Politie Erpe-Mere/Lede
Koen Moreau Politie Erpe-Mere/Lede

Wagen achtergelaten na ongeval en vluchtmisdrijf

Een wagen die zondagnacht komende van de Diepestraat aan de Kruiskoutermolen de Broekstraat in Mere bereikte, knalde er op het paaltje dat als rugdekking dient voor overstekende fietsers. In de Katstraat in Bambrugge werd een geparkeerde wagen aangereden.

De klap in de Broekstraat in Mere was zo hevig dat de airbags geactiveerd werden. De bestuurder plaatste zijn gevarendriehoek en liet zijn wagen achter. Pas maandag in de vooravond werd de wagen weggehaald. Dinsdag werd het paaltje al vervangen door de gemeente. Een tijd terug gebeurde ook al een gelijkaardig ongeval met een gelijkaardig paaltje in de andere rijrichting, ter hoogte van de Kruiskoutermolen. In de Katstraat in Bambrugge pleegde de bestuurder van een zwarte wagen maandagochtend iets na 9 uur vluchtmisdrijf nadat een geparkeerde wagen werd aangereden. Een getuige die alles zag gebeuren, verwittigde de politie.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer