Projectwontwikkelaar Matexi verkoopt opnieuw achttien kavels.
Matexi Projectwontwikkelaar Matexi verkoopt opnieuw achttien kavels.

Achttien kavels van woonproject Schildershof op de markt

Projectontwikkelaar Matexi brengt binnenkort opnieuw achttien kavels op de markt van het grote woonproject Schildershof. Inschrijven kan vanaf 10 juni tot 9 juli.

Het project Schildershof kreeg in december 2009 een verkavelingsvergunning van de gemeente Essen voor een verkaveling in de omgeving van de Veldweg, Kerkhofweg en Heikantstraat. In totaal gaat het om 108 percelen verdeeld over zeven fasen. De eerste twee fases met 66 woningen zijn op enkele na allemaal verkocht.

Om in aanmerking te komen, moet je je inschrijven in het kandidatenregister. Deze bijkomende gegevens zijn nodig om je plaats in de rangorde van kandidaat-kopers te bepalen. De opening van het inschrijvingsregister fase 3 is op 10 juni en loopt tot en met 9 juli. Je kan je inschrijven tijdens de openingsuren van de Omgevingsbalie maandag tot zaterdag van 9 tot 12 uur, woensdag tussen 14 en 16 uur en maandag tussen 18 en 20 uur.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer