De organisatoren klinken het glas op een eerste editie.
Toon Verheijen De organisatoren klinken het glas op een eerste editie.

Jonge ondernemers slaan handen in elkaar voor Fashionapero

Enkele jonge ondernemers uit de Noorderkempen slaan de handen in elkaar voor een eerste editie van de afterworkparty Fashionapero. “We wilden eens een totaal ander concept proberen.”

Zes jonge ondernemers uit de Noorderkempen slaan de handen in elkaar voor een avondje uit in een originele vorm: mode gecombineerd met lekker eten en een drankje. “Ik wilde al langer eens iets organiseren voor mijn klanten dat net iets verder gaat dan een gewone modeshow”, vertelt Stephanie Andriessen van kledingzaak b’Elle in Schilde en Kalmthout. “Samen met enkele vriendinnen ben ik beginnen brainstormen en al snel kwamen we op het idee om onze passies te combineren.”  Stephanie zorgt voor de kleding voor de modeshow, Kelly Hertogh  van Kelly’s Hair Saloon in Essen regelt alles rond kapsels en Stephanie Luyts van Huidinstituut Naturelle in Kalmthout weet alles af van make-up. Kevin Nelen zal heel de avond op beeld vastleggen en Ivan van T&T en Wendy en Joris van Bistro Tutti zullen instaan voor de catering.”

Gezelligheid

De eerste editie vindt plaats in de tennishal van T&T aan de Huybergsebaan. “We voorzien een dj die tijdens de modeshow voor de nodige muziek zal zorgen en ook achteraf op de afterparty de sfeer erin zal brengen”, vertellen de ondernemers. “Mensen kunnen kiezen om voor de modeshow eerst iets te komen eten boven en daarna beneden in de hal plaats te nemen. Ook daar zorgen we uiteraard voor de nodige hapjes. We krijgen al heel wat positieve reacties. En het is zeker niet alleen voor vrouwen. Mannen zijn zeker ook welkom om er mee een gezellige avond van te maken”, vertellen de drie organiserende dames.

Shop & Fun

Na de show hebben de gasten de kans om de looks van dichtbij te bekijken tijdens een ‘Shop & Fun’. “Wij kijken er naar uit om er een gezellige avond van te maken om zo het weekend op gepaste wijze in te zetten. Wij zijn er van overtuigd dat we elkaar als ondernemer helpen en de handen in elkaar slaan enkel maar een mooie meerwaarde kan opleveren voor de Noorderkempen”, voegen de twee Stephanie’s er aan toe. “Dit is een eerste editie, maar als het aanslaat, gaan we zeker verder. De bedoeling is dat we dan elk voor- en najaar zo’n evenement organiseren.”

Het evenement vindt plaats op 3 mei bij Taverne & Tennis (T&T) aan de Huybergsebaan. Een ticket kost 5 euro. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer