Meer dan 300.000 keer bedankt, beste lezers uit Essen

Het Laatste Nieuws is de nummer één in regionieuws en daar hebt u, beste lezer uit Essen, flink aan meegeholpen. De artikels die we afgelopen jaar schreven over Essen en de deelgemeenten zijn meer dan 300.000 keer gelezen. Onze oprechte dank daarvoor.

Een mix van mooie verhalen, interessante weetjes, politieke discussies. Het voorbije jaar hebben we geprobeerd alles aan bod te laten komen.  Hans  Francken Invites, de meerjarenplanning, de ontwikkeling rond de douaneloods en het veldrijden. Het waren maar enkele van de populairste verhalen. Net als de frauderende ex-ict’er van de gemeente of de plofkraak bij Argenta.

Beste lezer, een fijn 2020 toegewenst. Wij beloven u opnieuw een mix aan leuke, spannende, indringende verhalen uit uw buurt, in uw buurt.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eric Schuybroek

    Graag gedaan

Lees meer