Stripdag in het Arboretum
RV Stripdag in het Arboretum

Stripdag toont nieuw Team Lou-album

Stripgemeente Kalmthout pakt tijdens de Stripdag van 23 juni uit met het nieuwste album van Team Lou, dat zich deels in een sprookjeswereld en deels in de arboretumtuin afspeelt. Opkomend tekentalent Sylvia Tops (23) uit Westerlo stelt er zelf haar nieuwe stripalbum ‘Het betoverende avontuur’ voor. 

Haar 18de album speelt zich af in het provinciaal groendomein Arboretum Kalmthout. Op de cover van het album staan de personages voor de recent gerenoveerde gevel van het Vangeertenhof van Arboretum Kalmthout. Naast de gewone uitgave van de strip zal er tijdens de Stripdag ook een gelimiteerde uitgave in 150 exemplaren te koop aangeboden worden. Die is voorzien van een speciale editiecover en 4 extra bladzijden. 

Ook andere stripauteurs tekenen present voor de Stripdag. Eric De Rop (Suske & Wiske), Kristof Berte (Lise, op het monstereiland) en D’Auwe (Den Theeuw, Nieuwmoerse fietsenmaker) signeren er 4 verschillende ex librissen van Kalmthoutse locaties. Info www.striproute.be 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer