ANP

Telenet krijgt vergunning voor zendmast aan voetbalvelden Wildert

De Vlaamse overheid heeft Telenet  een vergunning gegeven voor de bouw van een zendmast in Wildert dichtbij de voetbalterreinen aan de Steenovenstraat. Iedereen kan nog beroep aantekenen voor 24 juni.

Het toekennen van de vergunning voor de zendmast zorgt blijkbaar in de omgeving voor wat ongerustheid. “De aanvraag voor de zendmast leidt hier en daar tot bezorgdheid bij de directe omwonenden”, klinkt het bij het gemeentebestuur.  “Een voor de ons onbekend actiecomité dat enkel een mailadres vermeldt, heeft blijkbaar in de omgeving een nieuwsbrief verspreid. Daarin roept het op om geld te storten op een bepaald rekeningnummer. We rekenen op het gezond verstand van de mensen om hier al dan niet op in te gaan.”

Wie beroep wil aantekenen tegen de omgevingsvergunning, kan hiervoor terecht bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen. Het verzoekschrift moet ingediend worden voor 24 juni .

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer