Het kasteel van Wippelgem. Dat is nu vooral het decor voor foto's van jubilarissen.
Foto JSA Het kasteel van Wippelgem. Dat is nu vooral het decor voor foto's van jubilarissen.

Denk mee over toekomst Kasteel van Wippelgem

Evergem gaat op zoek naar burgers die willen meedenken over mogelijke activiteiten die in de toekomst kunnen gehouden worden op het Kasteel van Wippelgem.

De gemeente heeft een beheersplan opgesteld voor het kasteeldomein van Wippelgem, en wil die plek nog meer doen bruisen. Tijdens twee infosessies wil de gemeente ideeën sprokkelen voor leuke evenementen op het kasteeldomein.

De denkdagen worden gehouden op zondag 25 november van 9.30 tot 12.30 uur, en op woensdag 5 december van 19.30 tot 21.30 uur. Schrijf je in via www.evergem.be/kasteel of via 09/216.05.90.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • nina deyrne

    Hier een idee, spendeer dat geld wat nuttiger. Ik heb nog liever dat ze de bejaardetehuizen ermee verbeteren dan dat onozel kasteel, ik zal maar al wegblijven van die meeting zeker.

Lees meer