Beeld ter illustratie. Een passant volgde de verdachten zodat de politie hen makkelijk kon aantreffen en inrekenen.
Wouter Spillebeen Beeld ter illustratie. Een passant volgde de verdachten zodat de politie hen makkelijk kon aantreffen en inrekenen.

Drie minderjarigen opgepakt voor auto-inbraken en fietsdiefstallen

Drie minderjarigen zijn vorige week vrijdag 4 oktober op heterdaad betrapt terwijl ze een diefstal pleegden in een auto in Evergem. Een alerte passant sloeg alarm.

De passant merkte op dat drie personen een diefstal in een auto pleegden en verwittigde de hulpdiensten. In afwachting van de politie volgde de Evergemnaar de verdachten zodat ze makkelijk ingerekend konden worden. Het trio dat bestaat uit minderjarigen werd verhoord. Verder onderzoek bracht aan het licht dat ze in aanmerking komen voor twee diefstallen uit niet-slotvaste wagens en drie fietsdiefstallen. Ze zullen door het parket gedagvaard worden.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer