De Nederlandse politie snelde ter plaatse en kon erger voorkomen.
Politie Zeeland - West-Brabant De Nederlandse politie snelde ter plaatse en kon erger voorkomen.

Evergemse trucker krijgt klappen met ijzeren staaf

Een vrachtwagenchauffeur heeft maandag een collega uit Evergem met een ijzeren staaf geslagen in het Nederlandse Axel. De Nederlandse politie is nog op zoek naar getuigen, maar de aanvaller is opgepakt.

De twee chauffeurs waren rond 11.30 uur bij een bedrijf aan de Langeweg in Axel toen om nog onbekende reden een ruzie ontstond. De gemoederen liepen hoog op en de 44-jarige chauffeur uit Dottignies nam daarbij een ijzeren staaf om zijn 52-jarige collega uit Evergem te lijf te gaan. De toegesnelde politie kon erger voorkomen en nam beide mannen mee naar het bureau voor verder verhoor. De slaande chauffeur is aangehouden.

De Nederlandse politiediensten zijn nog op zoek naar een getuige. Op de plaats van de vechtpartij zou namelijk een bestelwagen van het type Mercedes Sprinter aanwezig geweest zijn. Volgens de politie moet de chauffeur het incident gezien hebben.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer