Het team van Evergem Info
Gemeente Evergem Het team van Evergem Info

Gemeente Evergem lanceert centraal infopunt voor de burger

De gemeente Evergem lanceert een centraal infopunt, waar je voortaan met al je gemeentelijke vragen terechtkan.

Het nieuwe centraal infopunt krijgt de naam Evergem Info. “De medewerkers van Evergem Info beantwoorden alle vragen van de burgers”, zegt burgemeester Joeri De Maertelaere (N-VA). “Je kan je vraag stellen via telefoon, chat, WhatsApp, e-mail en sociale media. Daarnaast word je door dit team geholpen aan drie info- en afhaalpunten op verschillende locaties in onze gemeente. Met de start van Evergem Info zal heel wat dienstverlening door dit team gebeuren. Voor de overige dienstverlening word je doorgeschakeld naar de specialisten.”

Het algemeen nummer van Evergem Info is 09/216.05.00. Je kan ook terecht op de website www.evergeminfo.be. De infopunten kunnen ook fysiek bezocht worden in het gemeentehuis van Evergem, het administratief centrum in Sleidinge-Dorp, en in het lokaal dienstencentrum Het Hoeksken in Evergem. “De veertien medewerkers van Evergem Info helpen je graag verder met al je vragen, suggesties en meldingen”, zegt burgemeester De Maertelaere nog.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer