2 Enkele Facebookposts werden duizenden keren gedeeld, ook al staat de schuld van de jongeman helemaal niet vast.
Screenshot Facebook Enkele Facebookposts werden duizenden keren gedeeld, ook al staat de schuld van de jongeman helemaal niet vast.

Exclusief voor abonnees

Gezin onophoudelijk bedreigd na beschuldigingen van dierenmishandeling: “Profielen afgesloten omdat we reacties niet meer willen lezen”

Honderden bedreigingen, duizenden haatreacties, bezoekjes van verdachte wagens en een video waarin hun huis opgeblazen wordt – een gezin uit Evergem kreeg er de laatste dagen enorm van langs op sociale media én op straat. De 19-jarige zoon wordt er online van beschuldigd een hond uit het asiel te hebben gestolen en gedood, maar dat is volgens de politie en het parket nog helemaal niet bewezen. “We hebben onze profielen afgesloten omdat we de reacties niet meer willen lezen”, zegt de moeder.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Nancy De Cloedt

    Hangen daar geen camera’s .?Zo een grote hond daar komt ge toch zo maar niet mee buiten.?

  • Frederik Lootens

    De waarheid komt uit.Hopelijk voor deze familie heeft die jongen die hond niet gedood. Graag nu wat sereniteit tot na het onderzoek.

Lees meer