Het nieuwe bestuur van CD&V Evergem.
RV Het nieuwe bestuur van CD&V Evergem.

Jan De Kesel (37) is nieuwe voorzitter CD&V Evergem

Jan De Kesel (37) wordt de nieuwe voorzitter van CD&V Evergem.

Uittredend voorzitter Jan Spaas stelde zich omwille van professionele uitdagingen geen kandidaat om zichzelf op te volgen als frontman van CD&V Evergem. Jan De Kesel werd met 98 procent van de stemmen verkozen als zijn opvolger. “Het zijn grote schoenen die gevuld moeten worden, want Jan Spaas heeft de partij de afgelopen periode in goede banen geleid op zijn gekende welbespraakte en bevlogen manier”, zegt opvolger Jan De Kesel. “Maar het voltallige nieuwe bestuur kijkt met vertrouwen naar de toekomst.”

Marijke Balcaen werd opnieuw verkozen als voorzitter voor ‘Vrouw & Maatschappij’. Jan Willaert werd bevestigd als voorzitter voor ‘CD&V Senioren’. Willaert is ook provinciaal voorzitter en heeft een stem bij het nationaal bestuur voor CD&V senioren. Bij ‘Jong CD&V’ werd een nieuwe voorzitter verkozen. Schepen Sven Roegiers neemt het daar over van Thomas Daelemans. Filip Acke werd een tijd geleden al aangesteld als nieuwe secretaris.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer