2 De tiener kwam om het leven na een ongeval op de Noordlaan.
Jeroen Desmecht De tiener kwam om het leven na een ongeval op de Noordlaan.

Tiener (14) doodgereden op kruispunt in Kluizen

Deze ochtend is een 14-jarige jongen omgekomen bij een ongeval op het kruispunt van de Noordlaan en de Toekomststraat in Kluizen, deelgemeente van Evergem. Dat bevestigt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen. De tiener was te voet en wellicht op weg naar school.

Het ongeval gebeurde rond 7 uur. De omstandigheden worden nog onderzocht, maar volgens de eerste gegevens werd de jongen aangereden toen hij de straat wou oversteken.

“De aanrijding vond plaats tussen een personenwagen die op de Noordlaan in de richting van Ertvelde reed, bestuurd door een 45-jarige man uit Evergem, en een voetganger, een 14-jarige jongen uit Evergem. De jongen overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De bestuurder legde een negatieve adem- en drugstest af”, zegt persmagistraat Sarah Demeyer. 

Op de plaats van het ongeval werd een rode tent gezet. Het parket is ter plaatse voor de nodige vaststellingen.
 Er werd een verkeersdeskundige aangesteld.

2
Jeroen Desmecht

33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Sara Van Eeckhout

    Rust zacht. We missen je

  • filip bulcaen

    Naar de oorzaak van het ongeval is het raden maat ik wil di toch ook even kwijt Ik zie dagelijks heel veel jongeren bezig met hun smartfhone en de oortjes in terwijl ze fietsen,en meestal zonder verlichting in het donker,dit draagt zeker niet bij tot de veiligheid!

Lees meer