2 De tiener kwam om het leven na een ongeval op de Noordlaan.
Jeroen Desmecht De tiener kwam om het leven na een ongeval op de Noordlaan.

Tiener (14) doodgereden op kruispunt in Kluizen

Deze ochtend is een 14-jarige jongen omgekomen bij een ongeval op het kruispunt van de Noordlaan en de Toekomststraat in Kluizen, deelgemeente van Evergem. Dat bevestigt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen. De tiener was te voet en wellicht op weg naar school.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het ongeval gebeurde rond 7 uur. De omstandigheden worden nog onderzocht, maar volgens de eerste gegevens werd de jongen aangereden toen hij de straat wou oversteken.

“De aanrijding vond plaats tussen een personenwagen die op de Noordlaan in de richting van Ertvelde reed, bestuurd door een 45-jarige man uit Evergem, en een voetganger, een 14-jarige jongen uit Evergem. De jongen overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De bestuurder legde een negatieve adem- en drugstest af”, zegt persmagistraat Sarah Demeyer. 

Op de plaats van het ongeval werd een rode tent gezet. Het parket is ter plaatse voor de nodige vaststellingen.
 Er werd een verkeersdeskundige aangesteld.

2
Jeroen Desmecht

33 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sara Van Eeckhout

    Rust zacht. We missen je

  • filip bulcaen

    Naar de oorzaak van het ongeval is het raden maat ik wil di toch ook even kwijt Ik zie dagelijks heel veel jongeren bezig met hun smartfhone en de oortjes in terwijl ze fietsen,en meestal zonder verlichting in het donker,dit draagt zeker niet bij tot de veiligheid!

Lees meer