2 Wendy met haar kinderen en de hond Bo.
Marc Colpaert Wendy met haar kinderen en de hond Bo.

Puppy Bo vermist sinds Pauwelfeest

Op zondag tijdens de Pauwelviering in Galmaarden verdween de jonge hond Bo van Wendy Debleser die in de buurt van de Pauwelhoeve woont. Ze vermoedt dat iemand hem meenam, want het poortje waar hij achter zat stond niet open. Wendy gaat vandaag klacht neerleggen bij de politie.

Wendy (33), Mostafa (33) en hun kinderen Maï (7), Suri (5) en Hana (3) hadden sinds enkele weken een nieuwe puppy gekocht, een vijf maanden oude chocolade bruine labrador retriever, met een witte streep op de borst en groene ogen. "Onze Bo was super vriendelijk voor de kinderen", zegt Wendy. "Het is een kleine ramp voor de kinderen dat hij er niet meer is. Tijdens het Pauwelfeest op zondag liep Bo gewoon buiten, zoals hij anders ook doet als wij er niet zijn. Hij kan niet over de afsluiting daar zijn we zeker van. Toen wij even voor een korte tijd naar binnen gingen was plots Bo verdwenen. Wij hebben dadelijk overal gezocht, maar Bo bleef onvindbaar, het verdriet was groot", aldus Wendy. Vrienden werden gebeld, sociale media ingeschakeld, maar nergens geen Bo te bekennen. "Wij dachten dat hij terug zou komen na onze zoektocht, maar het was niet waar. De hele nacht hebben we de poort opengelaten, maar ook zonder resultaat."

2
Marc Colpaert

Klacht bij politie

Vandaag gaat Wendy een klacht neerleggen bij de politie al is de kans zeer klein dat ze ooit hun hond nog gaan vinden. "Ik heb al even gebeld met de politie en daar gaven ze me niet veel hoop. Want als iemand hem meegenomen heeft dan is de kans heel klein om de hond ooit nog terug te vinden. Ook al heeft hij een chip, dit is blijkbaar voor sommige mensen geen probleem om dit te omzeilen." Wie Bo gezien heeft, mag steeds contact opnemen met Wendy op het nummer 0476/64.70.33. (MCT)

Lees meer