Ankie D'Hollander en haar Sabine Vermeulen
Repro Ronny De Coster Ankie D'Hollander en haar Sabine Vermeulen

Ankie D’Hollander samen met haar werkgeefster
op N-VA-lijst voor Vlaams Parlement

Ankie D’Hollander (34) uit Gavere staat op de vierde opvolgersplaats op de Oost-Vlaamse lijst van N-VA voor de verkiezing van het Vlaams parlement. Haar werkgeefster Sabine Vermeulen, Vlaamse parlementslid uit Deinze, staat op plaats zeven.

Ankie D’Hollander werkt zeven jaar als parlementair medewerker voor parlementslid Sabine Vermeulen, eerst in de Senaat en nu in het Vlaams Parlement. D’Hollander ondersteunt de Vlaamse lijst van op de vierde opvolgersplaats. Vermeulen (47) staat op de verkiesbare plaats zeven. 

“Ik ben sta dicht bij de mensen”, zegt Ankie D’Hollander. “Als gemeenteraadslid en vrijwilliger in tal van verenigingen zet ik me dagelijks in voor een warm Gavere en Vlaanderen. Ik ijver voor het behoud van onze Vlaamse tradities, cultuur en identiteit”, vat D’Hollander haar politieke missie samen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer