Fietsen waarvan het label niet was verwijderd, zijn uit het fietsenrek aan het station weggehaald.
Politie Schelde-Leie Fietsen waarvan het label niet was verwijderd, zijn uit het fietsenrek aan het station weggehaald.

Grote schoonmaak aan station levert politie 20 ‘weesfietsen’ op

De politie Schelde-Leie heeft een opruimactie georganiseerd aan het station van Gavere. Twintig fietsen die er al een hele tijd stonden en waarvan de eigenaar zich niet heeft gemeld, zijn meegenomen.

De politie had enkele weken geleden al aangekondigd dat er een grote schoonmaak zou volgen in het fietsenrek aan het station van Gavere. Begin mei hadden agenten aan alle fietsen in het rek een label gehangen met daarop het verzoek aan de eigenaar om het te verwijderen. Vandaag keerden ze terug en vonden ze twintig fietsen waaraan het label nog bevestigd was. Die tweewielers beschouwt de politie als achtergelaten. Daarom zijn de vehikels meegenomen naar het wijkcommissariaat in Gavere. Wie zijn fiets daar nog wil recupereren, kan dat door te bewijzen de eigenaar te zijn.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer