Christoff zal samen met zus Lindsay kerstliedjes zingen in de Sint-Amanduskerk.
Photo News Christoff zal samen met zus Lindsay kerstliedjes zingen in de Sint-Amanduskerk.

Kerstconcerten met Christoff & Lindsay voor 60% uitverkocht

Voetbalvereniging SC Dikkelvenne haalt op woensdag 26 december opnieuw Christoff en Lindsay naar de Sint-Amanduskerk voor twee kerstconcerten. “Ruim de helft van de tickets is nu al de deur uit”, vertelt voorzitter Geert Gevaert.

Christoff en zus Lindsay zullen maar liefst anderhalf uur kerstliedjes zingen en ook het kinderkoor Scaletta is weer van de partij. De concerten vinden plaats om 15 en om 20 uur. “Tickets vliegen nu al de deur uit. Zowat 60 procent van de kaartjes is intussen al verkocht”, zegt Gevaert. Die zijn nochtans niet goedkoop. Zo betaalt men 43,5 euro voor de goedkoopste zitplaatsen. “Aangezien de kerstperiode een warme periode is, zal een deel van de opbrengst geschonken worden aan het goede doel.” Kaarten reserveren kan via www.scd-events.be of het nummer 0472/088.171.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer