De braderij in Geel.
RV De braderij in Geel.

Extra standplaatsen op braderij voor creatieve ondernemers

De Geelse centrumhandelaars houden van 26 tot 30 juni hun jaarlijkse braderij, die dit jaar geheel in het thema van Ibiza zal staan. Om jong en creatief ondernemerschap in het centrum te stimuleren, voorziet de handelaarsvereniging Geel Centrum dit jaar weer extra standplaatsen.

Zowel nieuwe als bestaande handelszaken kunnen gebruik maken van de extra standplaatsen om tijdens de braderij een nieuw publiek aan te spreken. “We denken hierbij aan nicheproducten of ambachtelijke artikels, maar ook andere creatieve initiatieven zijn welkom”, vertelt Jochen Vandeven, centrummanager van Geel Centrum. “Tijdens de braderij kan een concept intensief getest worden en dat is een zeer interessante manier voor een ondernemer om het aanbod te toetsen en bij te sturen.”

Zo stonden op de braderij van vorig jaar vijf startende ondernemers met allerlei creatieve concepten. De kostprijs van een standplaats bedraagt 60 euro per dag, met een minimum van drie dagen. “Bovendien wil onze handelaarsvereniging de meest innovatieve en creatieve deelnemer belonen. Het meest opmerkelijke concept wint de mooie geldsom van 750 euro”, vervolgt Vandeven.

Ook bestaande handelszaken buiten de centrumstraten kunnen een aanvraag doen voor een plaats op de braderij. Wie interesse heeft in een standplaats of meer informatie wenst, kan hiervoor terecht bij de centrummanager van Geel via jochen.vandeven@geel.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer