Illustratiebeeld.
RV Illustratiebeeld.

Geelseweg vanaf 1 juli open in beide rijrichtingen

Het Herentalse stadsbestuur heeft samen met de aannemer, het gemeentebestuur van Olen en AWV beslist om de Geelseweg volledig afgesloten te houden tot en met zondag 30 juni. De aannemer kan dan alles in één keer verder afwerken en zo kan de Geelseweg al op maandag 1 juli open gaan in beide rijrichtingen.

Volgens de initiële planning zou de Geelseweg van 17 juni tot eind augustus in één rijrichting opengesteld worden. De datum van 17 juni werd afgestemd op de werkzaamheden aan de Lierseweg, die vanaf dan afgesloten zou worden om de nieuwe brug over het Albertkanaal naar haar definitieve plaats te verhuizen.

Beide invalswegen tegelijkertijd afsluiten zou immers voor een te grote drukte op de omleidingswegen zorgen. De werken aan de brug hebben echter vertraging opgelopen en worden uitgesteld tot begin augustus. Tot dan blijft de Lierseweg dus open.

Daardoor zal de Geelseweg afgesloten blijven tot en met zondag 30 juni, maar kan de baan wel al op maandag 1 juli open gaan in beide rijrichtingen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer