De winkel van Marc Voeten in de Nieuwstraat in Geel
Kristof Baelus De winkel van Marc Voeten in de Nieuwstraat in Geel

Juwelier Marc Voeten sluit na 45 jaar de deuren

Juwelier Marc Voeten uit Geel sluit eind dit jaar zijn juwelierszaak. Hij was 45 jaar lang uitbater van de zaak en gaat op pensioen.

De eerste zes jaar van zijn carrière had Marc een juwelierszaak in de Dr.-Van De Perrestraat in Geel, daarna verhuisde hij naar de Nieuwstraat.

“Het is goed geweest, nu ga ik met pensioen en ik heb geen opvolging gevonden”, vertelt hij. “Dat is ook niet meer mogelijk in deze branche. Als beginner moet je stevig investeren in onder meer presentatie en veiligheid. Geen enkele bank wil dat risico nog nemen.”

Zolang Marc nog in het bezit is van voldoende juwelen zal hij zijn winkel openhouden en kortingen tot 50 procent geven maar op het einde van dit jaar gaat de deur definitief dicht. Zijn winkelpand heeft de man al verkocht.

“Het pand zal samen met het gebouw ernaast worden afgebroken. Op deze plaats zal een grote winkel van 1.000 vierkante meter komen”, zegt Voeten. “Wat er in het winkelgebouw zal komen, weet ik zelf ook nog niet.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer