2 Eigenaar Dirk Lobbestael met Vicky Corstiaensen en mustang Trigger.
Vanderveken Eigenaar Dirk Lobbestael met Vicky Corstiaensen en mustang Trigger.

Exclusief voor abonnees

Vicky kreeg 110 dagen om wilde mustang te temmen: "Rijden op een mustang: dat is the American Dream"

2018 om nooit te vergeten | PAARDENTRAINSTER VICKY CORSTIAENSEN (28)

2018 loopt op zijn einde. Tijd om nog eens terug te kijken op gebeurtenissen en verhalen die de afgelopen maanden het regionieuws kleurden. Onze reporters gingen opnieuw praten met dezelfde mensen van toen voor wie 2018 een jaar was om nooit te vergeten. Getuigenissen  over  hoop,  een  nieuwe  start  en elkaar  steunen. 

110 dagen kreeg Vicky Corstiaensen (28) uit Geel om een wilde mustang te temmen. Met dat paard moest ze in november als enige Belg deelnemen aan de eerste editie van de Extreme Mustang Race in de Verenigde Staten. Het resultaat was verbluffend: Vicky werd tweede en dus reservekampioen. Nu wil ze het paardenras in België zoveel mogelijk promoten.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Soraja Salluyts

    Niet makkelijk he vooral als ze groot zijn niet zo simpel van jongs af is het simpeler om mustang kalm te maken allee kalm wild behoud die in zijn of haar bloed maar wel heel lieve dieren eens ze je vertrouwen vooral heel beschermend zijn ze wel dan

Lees meer