CEO van Goodwill, Jean Paul Meus, ruimt 10 minuten per dag afval op.
Benoit De Freine CEO van Goodwill, Jean Paul Meus, ruimt 10 minuten per dag afval op.

Jean-Paul Meus daagt Geetbets uit

Het zwerfvuil in onze gemeente blijft een probleem. Daarom doen we mee aan de grote lenteschoonmaak en het startschot zal gegeven worden met de ‘10 minutes a day challenge’”, zegt burgemeester Jo Roggen.

De Antwerpse ondernemer Jean-Paul Meus heeft de afgelopen duizend dagen minstens 10 minuten van elke dag gewijd aan het oprapen van zwerfvuil. Hij deed dat van zijn eigen straat tot voor de deur van de Opera van Wenen. Nu roept Jean-Paul ook andere mensen op om zijn voorbeeld te volgen en mee te doen met zijn ‘10 minutes a day be challenge’. “Wij nodigen jullie allemaal uit om zijn verhaal te horen en je zelf ook te laten uitdagen gedurende minstens 10 dagen”, zegt burgemeester Roggen. “Dit startevent vindt plaats op dinsdag 19 maart om 20 uur in de raadzaal van AC Den Molencouter.”

De meters- en peters van onze zwerfvuilacties worden persoonlijk uitgenodigd en kunnen hier hun ervaringen delen. “Tussen 11 maart en 2 april zal er ook een fotoreportage te zien zijn in de tentoonstellingsruimte van situaties die we tegenkomen tijdens het zwerfvuil ruimen”, aldus Roggen. 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Marleen-Kris Van de Water - Janssens

    Het dorp zal wel weer in orde zijn

  • Marleen-Kris Van de Water - Janssens

    Steenstraat zal wel gedaan worden. De rest weer ni

Lees meer