Brent Poels en Antoine Sneyers met hun zwarte gordel.
VDT Brent Poels en Antoine Sneyers met hun zwarte gordel.

Judoclub Geetbets sluit 49ste jaar af met twee nieuwe zwarte gordels

Bij JC Geetbets zit het 49ste sportjaar er op. Net voor het einde van het seizoen konden nog twee judoka’s voor een centrale examencommissie de zwarte gordel behalen. 

Het gaat om Brent Poels uit Geetbets en Antoine Sneyers uit Linter. Een paar weken vroeger kon judoka-hulptrainer Axel Suetens ook nog de graad van 2de dan behalen.

Met de nieuwe zwarte gordels erbij telt Judoclub Geetbets nu tien nog actieve zwarte gordels. Door de jaren heen werden er zowat 25 judoka’s opgeleid tot zwarte gordel. Zaterdag 3 augustus start het gouden jubileum seizoen ‘Judoclub Geetbets 50 jaar’. In de loop van september zijn diverse kennismakingsdagen en gratis initiatielessen gepland. Ondertussen stroopt het gemeentebestuur van Geetbets de mouwen op en maakt zich sterk dat tegen de opening van het nieuwe judoseizoen alle broodnodige renovaties aan de trainingszaal zullen gedaan zijn.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer