Kim Zeelmaekers is het nieuwe gezicht in de gemeenteraad.
Samen voor Diest Kim Zeelmaekers is het nieuwe gezicht in de gemeenteraad.

Kim Zeelmaekers is nieuw gemeenteraadslid voor sp.a

Kim Zeelmaekers (37) legde de eed af als nieuw gemeenteraadslid voor sp.a. Ze volgt Marc Florquin op, die onlangs afscheid nam van de politiek. 

Zeelmaekers is verpleegkundige bij het Wit-Gele Kruis. Na de gemeenteraadsverkiezingen was ze aangeduid als vierde opvolger. Carina Jankowski had al de plaats ingenomen van de verkozen Carine Van Camp. Tweede en derde opvolgers Sara Naten en Selma Ilbas zien af van een zetel. Zeelmaekers vervoegt de fractie van sp.a.

Raadslid en partijgenoot Murat Celik richtte een woord van dank aan boegbeeld Florquin die 31 jaar actief was in de politiek. “Hij heeft zich ingezet om van Diest een betere plaats te maken. Hij was expert in cultuur en toerisme en zal de partij blijven steunen om ons werk verder te zetten.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer