2 Slachtoffer Luana Romagnoli. Volgens het parket zou Anastasia N. de dodelijke steken hebben toegediend.
RV Slachtoffer Luana Romagnoli. Volgens het parket zou Anastasia N. de dodelijke steken hebben toegediend.

Ex van vermoorde Luana Romagnoli blijft in de cel

Emrah T. de ex van de vermoorde Luana Romagnoli blijft in de cel. Dat besliste de raadkamer vrijdag.

Emrah T. wordt verdacht van betrokkenheid op de moord van zijn eigen ex-vriendin in het centrum van Genk twee jaar geleden. De man werd echter vrijgelaten. Zijn toenmalige nieuwe vriendin Anastasia N. zou de messteken hebben toegediend. 

Sindsdien kwam het al tot enkele confrontaties tussen Emrah T. en de familie van Luana, zoals afgelopen maandag met haar nonkel. Emrah T. stampte de gsm van de man uit zijn handen, en bedreigde hem. De familie deed aangifte en de politie ging langs bij hem. Officieel werd hij opgepakt en aangehouden voor drugsbezit. 

Eerder wilde het parket hem al aanhouden in afwachting van het proces omtrent de moord. Hij kwam toen weg met een enkelband en later zelfs met volledig vrijheid. “Mijn cliënt zal als een vrije man opdragen aan zijn proces", zei zijn advocaat toen. Nu zit hij alsnog voor een maand in de cel. Eind september verschijnt hij weer voor de raadkamer.

2 Emrah T.
Wannes Nimmegeers Emrah T.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Miranda Provenzale

    Inderdaad hij is ook schuldig!!!!

  • Olga Werrebrouck

    Voor mijn part mag hij daar blijven zitten. Nu kunnen de mensen, wat wonen in Genk op hun gemak ademen, wand telkens als hij voorbij kwam ergens hadden de mensen schrik, of hij haalde uit na hun. Hij was erbij, bij de feiten dus, vinden er veel dat hij ook van zijn vrijheid moet berooft worden juist als een ander.

Lees meer