Kapitein Winokio is één van de grote blikvangers op Kids on Stage, de kinderversie van grote broer Genk on Stage, een gratis muziekfestival in de binnenstad van Genk.
Vertommen Kapitein Winokio is één van de grote blikvangers op Kids on Stage, de kinderversie van grote broer Genk on Stage, een gratis muziekfestival in de binnenstad van Genk.

Genk on Stage krijgt kleine broer: ‘Kids on Stage’

Het gratis stadsfestival Genk on Stage pakt uit met een uitgebreider programma voor kinderen: Kids on Stage!

Het kinderluik van Genk on Stage, dat tijdens het laatste weekend van juni plaatsvindt, wordt voor dit jaar grondig hervormd. “Het was tijd om eens grondig te herbronnen”, zegt schepen van Jeugd Toon Vandeurzen. Voorheen was enkel de zondag de kidsday. Nu wordt het een tweedaags kinderparadijs: de Kinderwerf. Er is ruimte voor muziek en de focus ligt extra op animatie voor het jong volkje.

Zondag 30 juni wordt een muzikale dag voor de kinderen met Kapitein Winokio. Hij brengt Mevrouw de Poes en z’n muziekmatrozen mee. #LikeMe is de andere grote blikvanger op zondag. De Ketnet-serie is bijzonder populair bij de kinderen. “Kinderen kunnen een houten dorp timmeren”, aldus de schepen. “Ook het super springkasteel en het ballenbad zullen in het oog springen.” Het theatergezelschap CirQ zal met de machine CirQmatiQue Super 3000 de jongste bezoekers aan Kids on Stage omtoveren.

Meer info over Kids on Stage vind je op pers@genkonstage.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer