JCI Genk pakt uit met een nieuw evenement: Grill’in Genk. Centraal op het grootste barbecue-feest voor bedrijven en particulieren in Limburg staat verbinden. Hoe? Met vuur aan de barbecue, eten en muziek.
Mine Dalemans JCI Genk pakt uit met een nieuw evenement: Grill’in Genk. Centraal op het grootste barbecue-feest voor bedrijven en particulieren in Limburg staat verbinden. Hoe? Met vuur aan de barbecue, eten en muziek.

Jonge Genkse ondernemers brengen met
“Grill’in Genk”mensen samen aan de BBQ

De Zondagsmarkt, The Battle of Thor, Swing in Genk (nu het stadsfestival Genk on Stage) en The Jobdate op de vroegere fordsite. Het zijn maar enkele evenementen die op het conto van JCI Genk - een club van jonge en creatieve ondernemers met een sterke verankering in de stad - mogen geschreven worden. Nu pakt de Jonge Kamer (of JCI) uit met een nieuw evenement: Gril’in Genk! De jonge ondernemers laten het initiatief doorgaan op vrijdag 7 juni dit jaar, en the place to be die dag is het evenementenplein dichtbij het stadhuis van Genk. “Het is de bedoeling om het grootste Barbecue- event van Limburg te houden, en het is toegankelijk voor bedrijven en particulieren”, stelt Niels Hoebers, de voorzitter van JCI Genk.

Verbinden

Making Grilling Thrilling! Onder dit motto vindt Grill’in Genk plaats. De rode draad in het verhaal is verbinden. “We willen niet enkel bedrijven bij elkaar brengen maar ook de Genkenaren. Hoe gaan we verbinden? Met vuur aan de barbecue. We verbinden mensen met een culinaire wedstrijd, met muziek en door een teambuilding brengen we mensen samen.”

Workshops

Gril’in Genk bestaat uit een tweeluik. Eerst staat B2B op het programma. “30 bedrijven vaardigen teams van zes personen af naar ons event”, legt Kristof de Werdt, programma-directeur bij JCI Genk, uit. “Eerst volgen de teams enkele workshops waar ze lekkere hapjes op de grill leren bereiden. Vervolgens meten de teams elkaar met een wedstrijd om het lekkerste gerecht samen te stellen. We bieden zes verschillende kookworkshops aan.” Dat gebeurt vrijdag 7 juni in de namiddag. Maar vanaf de vooravond omstreeks 17 uur gaat het tweede luik door: B2C! “Hier richten we ons tot het grote publiek”, aldus Kristof de Werdt. “De bezoekers volgen showcookings, proeven van een natje en een droogje en genieten van muziek. Zowel voor de medewerkers van bedrijven als voor individuele Genkenaren staat niet enkel verbinden centraal. We willen de mensen een aangename dag met véél fun en culinair genot aanbieden”, aldus nog Kristof de Werdt. Meer info over het nieuwe initiatef van JCI Genk vind je op www.grillingenk.be.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Polutnik Ronald

    Één zeer goed initiatief deze barbecue voor iedereen . Tof

Lees meer