5 Pierke pierlala en Storms in het zwembad.
Wannes Nimmegeers Pierke pierlala en Storms in het zwembad.

Annelies Storms houdt woord: waterballet in Novotel met Pierke

Luk De Bruyker had Annelies Storms uitgedaagd tot een waterballet in de Leie. Omdat ‘wildzwemmen’ niet mag, werd verkast naar het zwembad van het Novotel, maar het waterballet kwam er wel. “Wat een mens allemaal niet moet doen om subsidies te krijgen.”

Tijdens de openingsreceptie ging het er al over. Dat het water hen tot aan de lippen staat, en dat het een schande is dat waterballet en een schaaktornooi meer subsidies krijgen dan een theaterstuk van Luk De Bruyker. En plots daagde De Bruyker Feestenburgemeester Annelies Storms uit tot een waterballet. Ze probeerde nog met ‘volgend jaar in de fontein’, maar er was geen ontkomen meer aan.

Dus was ze er, zondag om 15 uur, aan het zwembad van het Novotel. De mannen van ’t Spelleke van Drei kluiten stonden er in aangepaste kostuums, met rood-witte bollen en strepen. En ook Storms was in aangepast kostuum:  een zwempak met bloemenkrans en pseudo-strooien rokje. Er werd aan geïmproviseerd ballet gedaan op de zwembadrand, waarna Storms ‘per ongeluk’ een zetje kreeg en als eerste in het water belandde. Luk volgde, de rest van de bende ook. En dan werd er nog een beetje van ‘Zwanenmeer’ gespeeld in het water.

Of Luk nu zijn extra subsidies binnen heeft, is niet duidelijk.

5 De mannen van ’t Spelleke van Drei kluiten en Annelies Storms aan het zwembad.
Wannes Nimmegeers De mannen van ’t Spelleke van Drei kluiten en Annelies Storms aan het zwembad.
5 Hier voelt Feestenburgemeester Storms al nattigheid.
Wannes Nimmegeers Hier voelt Feestenburgemeester Storms al nattigheid.
5 De hele bende in het zwembad.
Wannes Nimmegeers De hele bende in het zwembad.
5
Wannes Nimmegeers

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer