Antoine gaat op een knie voor Laura.

Antoine vraagt - met succes - zijn Laura ten huwelijk op de Gentse Feesten

Het was vrijdag een warme dag op de Gentse Feesten, maar de hoogste temperaturen werden opgemeten op de Groentenmarkt,. Daar vroeg Antoine zijn vriendin Laura ten huwelijk. “De hele week heb ik zenuwen gehad, maar het was het waard.” 

Een huwelijksaanzoek op de Gentse Feesten, het gebeurt niet elk jaar, maar voor de Gentse Antoine was het een logische keuze. Het is de plek waar hij zijn Laura leerde kennen. Drie jaar later zijn de twee nog altijd een koppel, werden ze ouders van een prachtige zoon en zijn ze nu ook verloofd. 

“Ik heb altijd gezegd dat als ik zou trouwen, het een heel speciaal aanzoek moest zijn. Dat het zo bijzonder zou worden, had ik nooit durven dromen”, vertelt een gelukkige Laura. 

Gouden cirkel

Antoine koos niet alleen een symbolische plek voor zijn aanzoek, ook het optreden was zorgvuldig gekozen, met de lievelingsband van Laura als achtergrondmuziek. “Het was ongelofelijk, plots ging iedereen in een cirkel rond ons staan en ging Antoine op zijn knie. Dat het publiek zo enthousiast was, maakte het alleen maar mooier.” 

Het koppel heeft ondertussen ook al een datum vastgelegd, in mei volgend jaar stappen ze in het huwelijksbootje. Na hun huwelijksreis kunnen ze meteen weer naar de Gentse Feesten.

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Erik Audenaert

    Gelukgewenst aan het koppel , hopelijk duurt hun huwelijk langer dan de Gentse Feesten .

  • Hedwig Jacobs

    Gisteren waren er twee in de gracht gereden, waarop hij met een gebroken kaak probeerde te zeggen, vil je met me vrouwen, op elk feestje of pensenbal is er tegenwoordig altijd ene die op zijn knieën gaat zitten om onnozel te doen, zelfs al huwen ze voor de vijfde keer.

Lees meer