Beeld ter illustratie. De brandweer moest het wegdek reinigen zodra de wagens weggetakeld waren.
Wouter Spillebeen Beeld ter illustratie. De brandweer moest het wegdek reinigen zodra de wagens weggetakeld waren.

Drie wagens rijden op elkaar in op rotonde aan Expo

Op de rotonde aan de Adolphe Pégoudlaan aan de Expo in Gent zijn drie wagens rond 17.50 uur op elkaar ingereden. De brandweer en de politie kwamen ter plaatse, maar er vielen geen gewonden.

De betrokken wagens kwamen op het rond punt tot een kop-staartaanrijding. De politie werd ter plaatse geroepen, maar omdat er geen gewonden waren gevallen, vulden de betrokken chauffeurs het Europees aanrijdingsformulier in en moest er dus geen proces-verbaal opgesteld worden. De brandweer bleef wel ter plaatse totdat de wagens weggetakeld waren. Er was namelijk vloeistof op de weg gelekt die opgeruimd moest worden. Het ongeval bracht de nodige verkeershinder met zich mee.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • patrick brom

    awel ge moet eens naar de Ikea rijden ,hoe verwarrend is mij dat daar wie dat dit daar uitgevonden heeft proficiat om daar de boel in de war te sturen maar ja daarom moet je gestudeerd hebben zulle ,iemand die niet van daar is rijd daar meer dan eens verloren

Lees meer